• Ultimele estimări arată vreme caldă toamna asta în Europa până spre 20 septembrie.
  • Zonele montane din Europa așteaptă 10 zile cu vânt slab și vreme însorită.
  • Un val de căldură va aduce peste 30°C săptămâna viitoare în aproape toată Europa.

A trecut încă un an de Aleph. Te-am avertizat despre caniculă și furtuni, dar ți-am vorbit și despre zilele frumoase. Azi, la început de toamnă calendaristică, îți spunem că dacă nu te-ai bucurat la maxim de ultimele luni, încă mai ai timp să savurezi vara.

Observăm reprize de ploaie și mulți nori, dar nu avem surprize mari astăzi, cu excepția Capitalei și litoralului, unde avem vreme frumoasă și mult soare, deci vești destul de bune.

Cu această ocazie, îți mai spun că următoarele zile vor aduce vreme foarte frumoasă, atât în țară, cât și în Europa. Pe ultima sută de metri, putem să plecăm în vacanță săptămâna viitoare, deoarece vom avea vreme bună. Se încălzește destul de tare chiar și în vestul continentului, unde temperaturile se apropie de 30 de grade. Prima săptămână de toamnă poate fi ideală pentru un city break în vestul Europei sau o vacanță pe plajele din sudul Europei, unde canicula a plecat, dar soarele rămâne. Deci, orice zonă este potrivită pentru o vacanță săptămâna viitoare, fiindcă vremea va fi favorabilă.

În România, vremea va fi foarte frumoasă; la munte, vântul va înceta, deci poate fi momentul perfect pentru o excursie. Veștile sunt foarte bune, iar lipsa caniculei face ca această toamnă să fie mai plăcută și mai potrivită pentru vacanțe

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și