• Canicula se instalează începând de duminică în cea mai mare parte a țării.
  • În capitală weekend-ul aduce vreme însorită și maxime de 34…35°C.
  • Valul de căldură nord-african va fi persistent și intens săptămâna viitoare, cu maxime spre 39°C.

Începe weekendul, iar soarele te invită să petreci timp în aer liber, indiferent că ai de gând să mergi la mare sau la munte. Bucură-te de aceste zile, pentru că săptămana viitoare va fi deosebit de caldă.

Care sunt ultimele vești pentru weekend?

Vremea este foarte bună, nici prea rece, nici prea caldă, fără ploi, deci ne facem drum afară din casă. Fie că plecăm la munte, la mare sau rămânem în București la Saga, ne bucurăm de vreme frumoasă, atât mâine, cât și poimâine. Nici vorbă de ploaie sau de vânt pe la munte, iar soarele strălucește în ambele zile, generos.

Ce ne așteaptă săptămâna viitoare?

Vorbim de un nou val de căldură intens, persistent. Săptămâna viitoare ne așteptăm ca în toate zonele țării să fie temperaturi ridicate, dar cea mai mare intensitate va fi undeva spre sfârșitul săptămânii când temperatura trece de 35 de grade Celsius în toată țara, poate ne apropiem iarăși de 38-39 de grade Celsius în sud și vest.

Recomandări

CASA ALBĂ SE OCUPĂ DE TOATE...
ZELENSKI NU-L VREA PE ORBAN MEDIATOR
ORBAN FACE UN ROADSHOW POLITIC ÎN LUME
BIDEN: RĂMÂN ÎN ACEASTĂ CURSĂ
SVITOLINA POARTĂ NEGRU LA WIMBLEDON
FRAȚII TATE, ACUZAȚI DE NEPLATA IMPOZITELOR

Iulie pare să continue trendul acesta de vreme foarte caldă. Nu este neobișnuit acest val de căldură în aceste luni, dar aceste valuri de căldură sunt intense și, în primul rând, foarte persistente.

Citește și