• Adelina Pestriţu este internată la un spital din capitală.
  • Frumoasa mămică va sta departe de fetiţa ei, Zeny, în vârstă de doar 2 ani.
  • Adelina a câştigat anul trecut premiu pentru cel mai bun influencer român.

Adelina Pestriţu s-a îmbolnăvit de COVID-19. Influenceriţa a postat aseară pe Instagram Stories, la ora 23:37, o filmare în care te anunţă că, din păcate, a intrat în contact cu o persoană pozitivă fără să ştie că aceasta este purtătoare de virus.

Adelina este o femeie foarte activă, iar în ultima perioadă a făcut numeroase şedinţe foto, s-a antrenat în sala de fitness şi a încercat să se protejeze cât mai mult, însă virusul a ajuns și la ea.

După ce a rămas fără gust şi miros şi-a dat seama că ar fi bine să se testeze pentru coronavirus. Soţul Adelinei este negativ, însă Adelina spune că toată familia va fi testată pentru siguranţă.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Chiar dacă este o femeie puternică, Adelina a încheiat acest mesaj cu lacrimi în ochi.

„N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu COVID. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros. Mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt… ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună”, a spus Adelina Pestrițu.

„Şi vreau să vă mai spun un lucru… ce situaţie… îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?”, a adăugat Adelina Pestrițu.