• Celulita este o problemă cu care se confruntă 80% dintre femei.
  • Dieta inadecvată și stilul de viață sedentar sunt principalele cauze.
  • Sorina Oglavie este soldat în cadrul Armatei Române și joacă rugby de 15 ani.
  • Alimentația joacă un rol esențial în combaterea celulitei.
  • Tratamentele de ultimă generație pot reda tonusul pielii tale, în scurt timp.

Vrei să mergi la plajă dar faptul că ai celulită îţi da bătăi de cap? Nu ești singura. Celulita este o problemă cu care se confruntă 80% dintre femei.

Sorina Oglavie este soldat în cadrul Armatei Române și joacă rugby de la vârsta de 10 ani. Ea spune că lupta cu celulita a fost una grea.

„Practic sport în medie, de două trei ori pe săptămână. Un sport de contact. Principalul meu inamic a fost celulita. Dar pentru așa ceva mă pregătesc prin alergare, multe exerciții la bazin, presă la sală, tot ce solicită picioarele”, a explicat Sorina Oglavie.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Sportul e unul dintre cele mai bune remedii anticelulită. Îți menține pielea hidratată și muschii tonifiați. Însă, și alimentatia joaca un rol esențial în combaterea celulitei.

Cristian Mărgărit, nutriționist: „Vom evita zahărul, prăjelile, făinoasele, alcoolul, fumatul sau cafeaua, un aliment care deshidratează”

Nutriționistul Cristian Mărgărit spune ce trebuie sa excluzi din dieta ta, pentru a elimina celulita.

„Vom evita zahărul, deci dulciurile, prăjelile, făinoasele, alcoolul, fumatul, alimentele care deshidratează cum ar fi și cafeaua de exemplu. Iar la alimentele care te protejează împotriva celulitei vor fi alimentele bogate în apă și antioxidanți, deci fructele, legumele, supele care conțin colagen și alimentele bogate în vitamina C”, a explicat nutriționistul Cristian Mărgărit.

Aspectul pielii poate fi îmbunătățit și cu ajutorul remodelării corporale

Tratamentele de ultimă generație pot reda tonusul pielii tale, într-un timp foarte scurt. Sesiunile sunt recomandate de două ori pe săptămână timp de o lună, dacă îți dorești un corp bine definit.

„Avem aparatură care vine cu ajutorul ozonului infraroșu, cu bambusul și cu partea de aromaterapie și stimulare a colagenului. Reprezentând aparatele antigravitațional, banda treadmill care ajută foarte mult pentru slăbit, pentru întreținere, aparatul active shape, unde avem sistem de vaccum, sistem de masaj și de radiofrecvență. Pentru țesutul adipos în exces, celulita, coaja de portocală, recomand boyshape-ul”, a spus Tania Ghinea, managerul medical al Clinicii Eliade.