• Paul Ichim, medic la Spitalul Județean de Urgență Galați, a scris pe Facebook că bolnavii cu alte afecțiuni decât COVID nu se mai prezintă la spitale din cauza nebuniei sociale și a știrilor contradictorii pe tema virusului SARS-CoV-2.
  • Medicul atrage atenția asupra numărului mare de decese de la finalul epidemiei de coronavirus, cauzate de alte boli.
  • Paul Ichim: „Când se va trage linie după acest COVID, să luați în calcul și morțile colaterale ale oamenilor cu alte afecțiuni, scăpați din mână”.

Medicul Paul Ichim de la Spitalul Județean de Urgență Galați a transmis un mesaj pe Facebook despre prezentarea bolnavilor la spital prea târziu, acest lucru fiind cauzat de situația COVID.

Paul Ichim a scris pe Facebook că „Oamenii speriați de știrile despre valul trei, de nebunia socială, de știrile contradictorii, de focarele COVID din ce în ce mai frecvente chiar din spitale, nu se mai prezintă cu restul de patologie la noi.

Aparent, a scăzut adresabilitatea pentru restul afecțunilor, însă gărzile vor fi criminale, cu oameni care vin în ultimul hal la spital, când va fi foarte greu de rezolvat ceva, cu mortalitate crâncenă”.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

Paul Ichim: „Când se va trage linie după acest COVID, să luați în calcul și morțile colaterale”

Paul Ichim atrage atenția și asupra finalului epidemiei de coronavirus, atunci când oamenii ar trebui să ia în calcul și decese colaterale: „Când se va trage linie după acest COVID (sper să fie cât mai repede căci m-am săturat), să luați în calcul și morțile colaterale ale oamenilor cu alte afecțiuni, scăpați din mână, care ar mai fi trăit altfel câțiva ani”.