Când va fi gata primul spital finanțat cu bani de la PNRR. Promisiunile lui Cîțu

  • Primul spital cu finanțare PNRR va fi gata până în 2024
  • Florin Cîțu: Este nevoie de cel puțin 8 ani de liberalism
  • Grindeanu: România primește doar 14 miliarde de euro din PNRR
  • Grindeanu: Diferența până la 20 de miliarde de euro vor fi împrumut tip FMI

Primul spital cu finanțare din PNRR va fi gata în 2023-2024, promite Florin Cîțu. Premierul spune că PNL e cheia succesului în România. Planul e făcut – în ultimii 30 de ani am trăit în „socialismul cu față umană” și acum e nevoie de PNL la Palatul Victoria cel puțin 8 ani.

„Vreau să mă asigur ca prin PNRR avem câteva spitale construite până în 2024. Niciun spital de stat nu a fost construit în ultimii treizeci de ani. Primul spital va fi gata până în 2023-2024 cu finanţare PNRR. Vor fi mai multe, sunt mai multe care intră în acest PNRR”, a spus Florin Cîțu.

„Asta vreau să garantez si să promit. Mă asigur că vom guverna România cel puțin 8 ani. După 30 de ani de socialism cu față umană și 45 de ani de comunism, este nevoie de cel puțin 8 ani de liberalism. Liberalii vor fi la guvernare 8 ani de zile. Experiența mea acumulată – premier, ministru Finanțelor, parlamentar -poate contribui la dezvoltarea sau ca PNL să rămână un partid important în perioada următoare. Bineînțeles că voi candida la o funcție la Congres”, a mai spus premierul.

Despre spitale noi am mai auzit promisiuni și de la alți miniștri și premieri ai României. Viorica Dăncilă, Victor Ponta, Dacian Cioloș, Florian Bodog, Sorina Pintea, Nelu Tătaru! Și lista poate continua.