• Ozonoterapia are efecte revitalizante, trofice, antialgice, miorelaxante.
  • Ozonul a fost folosit ca dezinfectant înca de acum 150 de ani.
  • Procedura constă în injectarea intravenoasă a unui amestec de oxigen și azot.
  • Costurile unei ședințe de ozonoterapie variază între 150 și 250 lei.

Se spune că te simți mai bine dacă ai sângele oxigenat corespunzător. Asta face ozonoterapia – tratează problemele din interior spre exterior.

Stresul excesiv, profesia și vârsta afectează nivelul de oxigen din sânge, iar ozonoterapia stimulează regenerarea organică. Zoli Toth are 44 de ani și este muzician. Spune că a apelat la acest tratament pentru că se simțea lipsit de puteri și între timp, s-a îmbolnăvit și de COVID.

Zoli Toth, pacient: „Am făcut cinci proceduri și da, am început să mă simt mult mai bine 1.12 + 2.09 pe mine m-a ajutat foarte mult pe partea de recuperare. Eu am decis o data pe an să-mi fac această procedură pentru că chiar m-am simțit bine”

După câteva ședințe de ozonoterapie, vei simți un boost de energie. Procedura stimulează și imunitatea, este revitalizantă și crește rezistența la efort și memorare. Singura contraindicație este pentru persoanele
care suferă de anemie.

Mihai Pașcu, medic generalist: „Presupune extragerea unei anumite cantități de sânge, într-un kit special, sifonarea unei cantități de ozon în acel sânge. Efecte anti-age, tocmai datorită faptului că produce optimizare metabolică și din cauza asta merge bine și pe partea de estetică s-a dovedit foarte bun chiar după parcurgerea, traversarea unei boli, cum sunt virozele din momentul de față și în bolile cornice mai ales”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.