• Cel puțin 74 de oameni au fost confirmați cu coronavirus în ultimele zile pe insula Martha’s Vineyard.
  • Aceasta este insula pe care Barack Obama și-a organizat petrecerea aniversară.
  • La petrecerea fostului președinte american au participat sute de oameni care nu au respectat măsurile de siguranță.
  • Populația de pe insula Martha’s Vineyard este vaccinată, în proporție de 95%, cu cel puțin o doză de vaccin anti-COVID.
  • Comitetul pentru Sănătate Edgartown nu poate spune dacă este vorba de o infectare comunitară până când nu vor veni datele despre infecțiile din această săptămână.

Cel puțin 74 de oameni au fost confirmați cu COVID-19 în ultimele zile pe insula Martha’s Vineyard, acolo unde Barack Obama și-a sărbătorit, în urmă cu o săptămână, a 60-a aniversare, relatează Daily Mail.

La petrecerea organizată de familia Obama, cu ocazia zilei de naștere a fostului președinte american, au participat sute de oameni care nu au respectat măsurile de protecție.

Cel puțin 74 de oameni au fost confirmați cu COVID-19 pe insula Martha’s Vineyard, în ultimele zile, cea mai mare creștere în regiune din aprilie și până acum.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Este, însă, mult prea devreme pentru a spune dacă această creștere este cauzată de petrecere, iar Comitetul pentru Sănătate Edgartown nu poate spune dacă este vorba de o infectare comunitară până când nu vor veni datele despre infecțiile din această săptămână, scrie Boston Herald.

Purtătoarea de cuvânt a Spitalului Martha’s Vineyard, Marissa Lefebvre, a declarat pentru Herald că a văzut o creștere în rândul persoanelor care vin la teste pentru coronavirus.

Ea a spus că numărul cazurilor pozitive este, de asemenea, în creștere și un pacient este internat în spital. Potrivit reprezentantului Spitalului, populația de pe insula este vaccinată în proporție de 95% cu cel puțin o doză.