Sfatul nutriționistului. De ce nu este bine să mănânci pâine albă cu gem?

pâine albă cu gem

pâine albă cu gem

Nutriționistul Evgeny Arzamastsev subliniază cele mai periculoase combinații cu pâinea albă. 
Potrivit acestuia, nu este bine să mănânci pâine albă cu gem. 

Combinația celor două tipuri de carbohidrați rapizi determină o creștere extrem de bruscă a zahărului din sânge, care poate avea consecințe catastrofale pentru organism.

Pâinea albă obișnuită cu gem este o bombă cu ceas pentru organism. Combinăm doi carbohidrați simpli, calorii goale care sunt absorbite foarte repede și o persoană fără activitate fizică se îngrașă imediat.

Pe termen lung, acest tip de dietă poate provoca rezistență la insulină și chiar diabet.

Medicul sfătuiește să consumați pâine integrală, deoarece conține mai multe vitamine, dar reamintește că, de asemenea, nu poate fi consumată cu toate produsele.

În general, pâinea se consumă în principal cu ingrediente vegetale: legume, salate, supe. Dar nu este de dorit să se combine cu mese grele. Este mai bine să consumați pâine integrală în cantități limitate sau chiar să o eliminați din carne, leguminoase, ciuperci și unele alimente grele.

Potrivit nutriționistului, pâinea integrală nu trebuie consumată de persoanele care au probleme stomacale sau intestinale.

Exit mobile version