• Noua formulă este disponibilă în fiole cu dozaje de 2 mg și 4 mg, prețul fiind de 399 dolari pe lună.
  • E o nouă formă a medicamentului pentru slăbit, chiar la jumătate din prețul obișnuit.
  • Această mișcare vizează extinderea accesului la tratament.

Eli Lilly are o variantă low-cost a medicamentului anti-obezitate Zepbound. Noua formulă este disponibilă în fiole cu dozaje de 2 mg și 4 mg, prețul fiind de 399 dolari pe lună.

E o nouă formă a medicamentului pentru slăbit, chiar la jumătate din prețul obișnuit. Scopul e să ajungă și la pacienții care nu au acoperire de asigurare pentru tratamentele de obezitate. Noua versiune costă 399$ pentru o doză de 2,5 mg și 549$ pentru o doză de 5 mg pe lună, fiind destinată în special celor cu planuri de sănătate sau sponsorizate de angajatori care nu acoperă astfel de tratamente. Noua formă a medicamentului constă în fiole cu doză unică care trebuie administrate cu o seringă, spre deosebire de stilourile autoinjectoare utilizate anterior.

Această mișcare vizează extinderea accesului la tratament, pe măsură ce a crescut cererea pentru Zepbound vertiginos, și protejarea pacienților de versiunile imitatoare mai ieftine, care pot fi nesigure sau netestate. Eli Lilly a facilitat accesul la noua formă de Zepbound, care oferă opțiuni de livrare la domiciliu și materiale educative pentru administrarea corectă.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Compania subliniază că distribuirea directă a medicamentului prin acest site asigură autenticitatea produsului și protejează consumatorii de versiunile contrafăcute. În contextul creșterii numărului de platforme online care oferă versiuni combinate ale medicamentelor pentru slăbit, Eli Lilly și Novo Nordisk au luat măsuri împotriva acestor practici ilicite și au dat în judecată diverse clinici și farmacii care vând produse neaprobate și nesigure. Sunt niște eforturi care să protejeze publicul și să asigure accesul la medicamente aprobate și de calitate.

Citește și