• China a vaccinat un milion de oameni, cu „rezultate promițătoare”
  • OMS sfătuiește medicii să nu mai prescrie Remdesivir
  • OMS: „Certitudinea dovezilor în privința Remdesivir e scăzută”
  • Joe Biden a anunțat că nu va declara carantina națională
  • Joe Biden: „Nu voi opri economia, punct. Voi opri virusul”
  • Patriarhul Serbiei a murit din cauza COVID-19
  • Patriarhul Irineu a participat la o slujbă cu mii de oameni

Te dau o tură prin lumea atinsă de pandemie și-ți zic așa: Nu mă întreba cum am atins primul milion! – asta pare să ne spună China! Autoritățile de la Beijing susțin că sunt tot mai aproape să ne scape de coronavirus!

Beijingul anunță că a vaccinat un milion de oameni – dintr-un miliard! – cu rezultate promițătoare! Vaccinul Sinopharm este în faza studiilor clinice, dar chinezii sunt convinși că funcționează.

„Aproximativ un milion de oameni au fost vaccinați în cadrul programului și până acum NU AM AVUT NICI MĂCAR UN CAZ care să prezinte efecte adverse serioase” – asta spune CEO-ul companiei Sinopharm, controlată bineînțeles de stat!

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În timp ce chinezii se vaccinează, alții caută tratament. OMS spune că Remdesivirul de fapt nu e bun! A emis un comunicat în care îi sfătuiește pe medici să nu mai prescrie medicamentul anti-malarie pentru pacienții cu COVID. La noi încă se folosește!

Iar Serbia este în doliu din cauza coronavirusului. Patriarhul Irineu a murit din cauza bolii – avea 90 de ani. La începutul lunii a participat la slujba de înmormântare a șefului bisericii din Muntenegru alături de ZECI DE MII de oameni.