„Poartă mască”: Pozele influencerilor au impact mai mare decât campaniile guvernului

„Poartă mască”: Pozele influencerilor au impact mai mare decât campaniile guvernului Sursa foto: Instagram
  • Influencerii își îndeamnă urmăritorii să poarte mască
  • Mesajele de pe Instagram și Facebook au mai mult efect decât campaniile guvernanților
  • Morodan, „contesa” Internetului, e printre cei mai vocali când vine vorba de măști

„Poartă mască” e îndemnul care te însoțește cel mai des în ultimele șase luni. Dar campaniile sforăitoare făcute de Orban, Tătaru și Arafat n-au impactul pe care îl au influencerii, cu milioanele lor de followeri de pe Facebook, Instagram și TikTok.

Uite exemplul Alinei Ceuşan, care s-a pozat cu Raul, soțul ei, cu mască pe față. Hop, câteva zeci de mii de like-uri, iar următorii ei chiar o iau în seamă. De efect, nu?

View this post on Instagram

🧸🍩 @vestigecentreville

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on

Alt exemplu e al influenceritei Fab Muse Diana, care se sărută cu Otravă în timp ce poartă amandoi măşti. La fel şi artiştii au încurajat de-a lungul epidemiei purtarea măştilor şi respectarea măsurilor de siguranţă. Smiley, Andra, și Gina Pistol sunt doar câteva exemple.

De Mimi nu știu cât ai auzit, dar să știi că face furori printre tineri – are mai bine de 1 milion de următori pe Instagram. Și a făcut un mic tutorial despre cum să te protejezi când mergi la cumpărături.

Iar Morodan, „contesa” Internetului, e printre cei mai vocali când vine vorba de măști.

„Este vorba şi de responsabilitatea mea ca cetăţean al acestei ţări, nu e vorba că mă protejez doar pe mine, îmi protejez colegii de la biroul meu, îmi protejez oamenii cu care interacţionez, îmi protejez prietenii şi până la urmă protejez şi un om necunoscut de pe stradă, ca în definitiv asta ne face umani, în definitiv asta ne face o societate evoluată: responsabilitatea pe care o avem ca cetăţean”, spune Ana Morodan.

View this post on Instagram

Ma uit sa vad daca imi sta bine rujul.

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) on