• Ion Cristoiu a fost invitat, luni, în emisiunea „Marius Tucă Show”.
  • Cristoiu: „Nu s-a terminat pandemia, dar nu mai este acea atmosferă”.
  • Ion Cristoiu a vorbit și despre situația de după tragedia de la Institutul „Matei Balș”.

Ion Cristoiu a venit în fața lui Marius Tucă și a vorbit despre ultimele evenimente la zi. Publicistul a afirmat că „nu s-a terminat pandemia, dar nu mai este acea atmosferă”.

Eu am zis că m-am specializat după ’89 în detectarea de anomalii. Pleacă de la Madrid într-un avion Tarom un tip care era bolnav și se face mare tărăboi în România și nu se îmbolnăvește nimeni. Era un pic mai contagios decât gripa, dar asta nu înseamnă alertă. Nu s-a terminat pandemia, dar nu mai este acea atmosferă. În Găgești Deal nu există coronavirus pentru că nu se uită nimeni la televizor. Pun pariu că nicio televiziune nu a zis că unul s-a îmbolnăvit azi și nu va zice. Eu vorbesc de pericol și de exagerare”, a spus Ion Cristoiu la „Marius Tucă Show”.

Întrebat de Marius Tucă de ce Vlad Voiculescu nu demisionează după tragedia de la „Matei Balș”, publicistul a afirmat: „Singurul om liniștit este Klaus Iohannis. Se gândește cum poate să rămână președintele PNL. Scopul principal la Matei Balș a fost să se uite. Dacă faci tărăboi, lumea spune că vrea sânge”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA