• Anunțul a fost făcut de către el pe rețelele de socializare
  • Portarul celor de la Inter este asimptomatic
  • Ionuț Andrei Radu este cotat la 8 milioane de euro, conform Transfermarkt

Internaționalul român și portarul celor de la Inter Milano a fost depistat cu pozitiv cu coronavirus. Anunțul l-a făcut chiar el pe Instagram, împreună cu un mesaj:

„Din nefericire, am primit vestea rezultatului pozitiv după testarea pentru Covid-19, dar sunt asimptomatic. În viață, am întâlnit de multe ori impedimente pe toate planurile și am avut oportunitatea să învăț de mic că ce nu te doboară te face mai puternic. Vă îndemn să ascultați mereu sfaturile medicilor și să ascultați toate recomandările autorităților!”

Alături de Ionuț Radu au mai fost depistați pozitiv încă doi jucători ai celor de la Inter: Roberto Gagliardini și Radja Nainggolan. Această veste a fost confirmată și de cei de la Inter printr-un comunicat de presă.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

„Vreau să vă mulțumesc pentru numărul mare de mesaje pe care l-am primit și pentru grija pe care am simțit-o atunci când le-am citit. Sunt nerăbdător să îmi reiau activitatea și să mă întorc pe teren, mai determinat decât am fost vreodată,” a adăugat Ionuț Radu.

Clubul milanez s-a mai confruntat în cursul acestei săptămâni cu alte două cazuri de infectare: Milan Skriniar și Alessandro Bastoni. Echipa condusă de Antonio Conte pare să aibă pierderi din ce în ce mai mari din cauza acestui virus.