• Lucian Bode: Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu
  • Lucian Bode a mai spus că nicio persoană nu a fost rănită, în urma degajării de fum de la Institutul „Marius Nasta”
  • Pacienţii din unitatea mobilă ATI au fost mutaţi preventiv în altă locaţie

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a spus, luni dimineaţă, că, din datele preliminare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), nu a fost vorba despre un incendiu la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

„Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu. Așteptăm raportul final și vom spune exact din punctul nostru de vedere ce s-a întâmplat acolo, de unde a fost degajarea de fum”, a spus Marius Bode.

Lucian Bode a mai spus că nicio persoană nu a fost rănită, în urma degajării de fum de la „Marius Nasta”.

Recomandări

STAY OUT, STAY FIT!
DESENE ANIMATE ȘI SEXY
EPIDEMIE GLOBALĂ
NELU TĂTARU A LUAT MITĂ
BIDEN: IDF NU ATACĂ CENTRALE
ARBITRII VOR FI „OUT”

Pacienţii din unitatea mobilă ATI au fost mutaţi preventiv în altă locaţie, aşteptăm raportul final şi vom spune exact ce s-a întâmplat acolo, de unde a apărut acea degajare de fum, dar ce este foarte important – nimeni nu a avut de suferit”, a subliniat ministrul Afacerilor Interne.

O degajare de fum a alerttat zeci de pompieri, duminiciă seara, la Institutul „Marius Nasta” din București.  

Vlad Voiculescu a mers la fața locului și a declarat: „Este vorba de un generator. Toți pacienții sunt în ordine. Nu este nimic care să ne producă îngrijorare, pacienții acum sunt evacuați. Nu există victime, nu a existat foc, doar mulți pacienți la fața locului. Sunt pacienți care nu au necesitat intubare. Oamenii sunt speriați, cineva care era de gardă a văzut fum și a chemat pompierii. Foarte bine a făcut.“