Lucian Bode: La „Marius Nasta” nu a fost vorba de un incendiu

Lucian Bode

Lucian Bode

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a spus, luni dimineaţă, că, din datele preliminare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), nu a fost vorba despre un incendiu la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

„Din datele preliminare rezultă că nu a fost vorba despre un incendiu. Așteptăm raportul final și vom spune exact din punctul nostru de vedere ce s-a întâmplat acolo, de unde a fost degajarea de fum”, a spus Marius Bode.

Lucian Bode a mai spus că nicio persoană nu a fost rănită, în urma degajării de fum de la „Marius Nasta”.

Pacienţii din unitatea mobilă ATI au fost mutaţi preventiv în altă locaţie, aşteptăm raportul final şi vom spune exact ce s-a întâmplat acolo, de unde a apărut acea degajare de fum, dar ce este foarte important – nimeni nu a avut de suferit”, a subliniat ministrul Afacerilor Interne.

O degajare de fum a alerttat zeci de pompieri, duminiciă seara, la Institutul „Marius Nasta” din București.  

Vlad Voiculescu a mers la fața locului și a declarat: „Este vorba de un generator. Toți pacienții sunt în ordine. Nu este nimic care să ne producă îngrijorare, pacienții acum sunt evacuați. Nu există victime, nu a existat foc, doar mulți pacienți la fața locului. Sunt pacienți care nu au necesitat intubare. Oamenii sunt speriați, cineva care era de gardă a văzut fum și a chemat pompierii. Foarte bine a făcut.“

Exit mobile version