• Microbiologul spune că este „sceptic” și se întreabă cine beneficiază de știrile viitoarelor vaccinuri.
  • Didier Raoult: „Cel care va câștiga cei mai mulți bani este Bill Gates.”

Microbiologul spune că este „sceptic” și se întreabă cine beneficiază de știrile viitoarelor vaccinuri. Vrea să vadă ca să creadă. Aceasta este, în esență, ceea ce a spus Didier Raoult despre un posibil vaccin împotriva coronavirusului, anunțat de mai multe companii farmaceutice, precum Pfizer și BioNTech, sau chiar Moderna.

„Cel care va câștiga cei mai mulți bani este Bill Gates”, a spus acesta.

La microfonul CNews și Non Stop People, miercuri, 18 noiembrie, medicul a amintit că „pentru moment, nu există vaccin împotriva Covid19”. Vom vedea.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

El a adăugat: „Dacă este un vaccin sigur, de ce nu. Pentru moment, întrebarea nu se pune. Este science fiction. În ziua în care vaccinul va ajunge realitate, vă voi oferi o părere. Nu fac preziceri ”, a continuat el.

Microbiologul s-a întrebat, de asemenea, despre anunțurile în cascadă din ultimele zile despre viitoarele vaccinuri. „Sunt sigur că bursele cresc nebunește. Cel care va câștiga cei mai mulți bani este cel care a câștigat cel mai mult până acum: Bill Gates cu Moderna. Sunt puțin sceptic și mă întreb dacă nu este un joc Bitcoin”, a adăugat directorul IHU Méditerranée Infection din Marsilia.