• Mihai Chirica, invitat în juriul emisiunii ȘTIU din această seară, a spus că România se va declara învingătoare în fața coronavirusului în decembrie, de ziua României.
  • Mihai Chirica: „Eu cred că a doua etapă de vaccinare nu va începe pe 15 ianuarie, în Iași”.
  • Mihai Chirica: „În Israel, nu se discută prea mult atunci când statul spune că trebuie”.

„Berkovits este un român al nostru, ardelean, care face cinste României. Acolo, în Israel, nu se discută prea mult atunci când statul spune că trebuie. Iar atunci când cineva greșește, un demintar, sunt mișcări de stradă”, a explicat Mihai Chirica.

Cât de pregătit este Iașiul pentru ziua Culturii Naționale

„Este sărbătoare mare, mai ales că noi avem umbra lui Eminescu pe 15 ianuarie și suntem adăpostiți în umbra lui. Am și făcut programul pentru 15 ianuarie. Toată lumea vibrează la această zi. Casele culturale, editurile, chiar și cei din structurile culturale pe care noi le plătim. Se pregătesc și este ziua noastră. Principala valență a românilor rămâne cultura”, a spus Mihai Chirica.

Mihai Chirica: „Eu cred că a doua etapă de vaccinare nu va începe pe 15 ianuarie”

„Eu nu cred că a doua etapă de vaccinare va începe pe 15 ianuarie. Nu pentru că nu mi-aș dori, ci pentru că nu vom reuși într-o singură zi să punem la punct mecanismul necesar pentru a doua etapă pentru că nu am finalizat-o încă pe prima. Și cred că ar fi mai bine să terminăm prima etapă și apoi să începem a doua etapă de vaccinare”, a spus Mihai Chirica.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Mihai Chirica a mai spus că am putea vorbi despre o victorie împotriva coronavirusului în decembrie, de ziua României.