O femeie din Iași a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a tratat acasă de COVID, de teamă că o omoară spitalul cu oxigenul

Stella Burns, Lead Clinical Nurse Specialist prepares medication for a patient taking part in the TACTIC-R trial at Addenbrooke's hospital in Cambridge, England, Thursday, May 21, 2020. The new trial known as TACTIC-R is testing whether existing drugs will help prevent the body's immune system from overreacting, which scientists hope could prevent organ failure and death in COVID-19 patients. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool)

O femeie de 55 de ani din Iași bolnavă de COVID a ajuns în stare gravă la ATI. Medicii spun că s-a tratat acasă cu antibiotice de teamă că o omoară spitalul cu oxigenul.

Potrivit medicilor de la Unitatea Primiri Urgențe de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, femeia de 55 de ani din mediu rural a ajuns la UPU cu febră și respirație grea.

În urma testului rapid a reieșit că are COVID. Ulterior, medicii au stabilit că are afectare pulmonară 90 la sută.

Pacienta are nevoie de ventilație non-invazivă.

Aceasta trebuie internată pe ATI COVID la neurologie, deoarece la ATI infecțioase nu mai sunt locuri.

Nevaccinată, femeia a stat acasă cu tratament antibiotic timp de o săptămâna, de teamă că o omoră în spital cu oxigenul.

Exit mobile version