Pilotul de raliuri Titi Aur, internat în spital cu COVID-19: Încep să se schimbe un pic valorile. Te gândești dacă ai stat suficient cu familia

Pilotul de raliuri Titi Aur, internat în spital cu COVID-19: Încep să se schimbe un pic valorile. Te gândești dacă ai stat suficient cu familia Sursa: Mediafax Foto
  • Titi Aur a povestit, pe Facebook, faptul că a aflat, duminica trecută, în timp ce era acasă, la Bârlad, că are COVID-19
  • El vorbește despre cadrele medicale de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad catalogându-i „îngeri”
  • Titi Aur: Eram acasă la Bârlad și având câteva reacții ciudate: senzație de oboseală, friguri și o ușoară tuse, am venit și am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv

Pilotul de raliuri Titi Aur are coronavirus și este internat la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad. El vorbește despre cei care îl îngrijesc de o săptămână ca fiind „îngerii de la Bârlad”.

Titi Aur a povestit, pe Facebook, faptul că a aflat, duminica trecută, în timp ce era acasă, la Bârlad, că are COVID-19.

Cunosc spitalul din Bârlad din copilărie, am intrat de multe zeci de ori, având persoane dragi internate. În ultimul an spitalul „Elena Beldiman” a fost desemnat Spital Covid. (…) Duminică, 28 martie, eram acasă la Bârlad și având câteva reacții ciudate: senzație de oboseală, friguri și o ușoară tuse, am venit și am făcut un test. Rezultatul: Evident pozitiv”, spune pilotul de raliuri.

Titi Aur mărturisește că oricât de puternic ai fi sau crezi că ești, când se confirmă că ești infectat cu SARS-CoV-2 „încep să se schimbe un pic valorile în cap”.

Nu-ți mai dorești milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepți că firmele pot funcționa și doar cu colegii tăi, te gândești dacă ai stat suficient cu familia, etc”, spune Titi Aur.

El vorbește despre cadrele medicale de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad ca despre „îngeri”.

Înainte de a se instala panica, se implică ei, <Îngerii de la Bârlad>. Sunt toți la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenți, personalul de la curățenie, recepție, etc, dar sunt de o bunătate extraordinară și explică fiecărui pacient că nimic nu e obligatoriu, dar că e mai bine așa sau așa. Pentru aproximativ 85% recomandare este să stea sub tratament acasă, dar pentru 15% trebuie internare. Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internați”, mai spune Titi Aur.