Spitalul Colentina s-a redeschis pentru pacienții non-COVID

Sursă foto: Andreea Alexandru
  • Începând de joi, Spitalul Clinic Colentina Bucureşti poate asigura asistenţă medicală de specialitate şi pentru pacienţii care nu sunt infectaţi cu noul coronavirus
  • Anunţul a fost făcut de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti.
  • „Menţionăm că, avizul de funcţionare a fost emis imediat ce managementul spitalului bucureştean a asigurat circuitele separate”, a anunţat spitalul Colentina.

Începând de joi, Spitalul Clinic Colentina Bucureşti poate asigura asistenţă medicală de specialitate şi pentru pacienţii care nu sunt infectaţi cu noul coronavirus, anunţă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti.

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB) a emis avizul temporar favorabil pentru funcţionarea unităţii medicale în regim deschis, atât pentru pacienţii COVID, cât şi pentru pacienţii care necesită tratament de specialitate pentru alte patologii.

„Menţionăm că, avizul de funcţionare a fost emis imediat ce managementul spitalului bucureştean a asigurat circuitele separate, condiţiile şi măsurile necesare, conform legislaţiei în vigoare, astfel încât pacienţii să poată primi serviciile medicale necesare în condiţii de siguranţă”, conform sursei citate.