• Terapia Vampir se folosește pentru a corecta cearcănele, pistruii sau ridurile fine
  • Terapia Vampir presupune injectarea plasmei extrase din sângele pacientului
  • Sunt necesare aproximativ cinci şedinţe, iar efectele pot să dureze până la doi ani

„Terapia Vampir” poate șterge anii de pe chip și poate reda frumusețea.

Deși pare infricoșătoare, „Terapia Vampir” reduce ridurile fine, pistruii, acneea sau cearcănele. E trucul la care apelează vedetele, inclusiv surorile Kardashian, pentru a rămâne fermecătoare. Medicul dermatolog Cristina Vâjâitu spune că efectele se văd la orice vârstă, însă e și mai eficientă la persoanele de 30 şi 40 de ani.

View this post on Instagram

Tonight on Kourtney & Kim Take Miami!!! #VampireFacial #kktm

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Cristina Vâjâitu, medic dermatolog Swiss Clinics: „Presupune recoltarea de sânge venos de la pacient care va fi pus la centrifugă, în urma căreia se va separa de celulele albe şi celulele roşii plasma bogată în trombocite care va fi la suprafaţă, care se vă trage într-o seringă, care ulterior va fi injectată pe zona de tratament. Procedura din punct de vedere medical este foarte simplă, nu asociază riscuri deoarece folosim sângele pacientului şi atunci nu se asociază niciun risc de reacţie alergică”.

Sunt necesare cinci ședințe – fiecare durează 40 de minute, însă rezultatele se pot menține timp de 2 ani. Roxana are 29 de ani şi  a apelat la Terapia Vampir pentru că a avut acnee, pete pigmentare şi pori dilataţi.

Roxana Felea, pacientă: „Efectul l-am văzut chiar după prima şedinţă. Am făcut două şedinţe până acum şi mai urmează să mai fac încă două şedinţe. Nu am simţit nicio durere!”

Specialiștii recomandă mare grijă în alegerea unei clinici – trebuie să fie o clinică acreditată pentru a efectua această terapie. Anul trecut, în Statele Unite, două femei s-au infectat cu HIV după ce și-au făcut procedura la o clinică estetică nelicențiată din New Mexico.