• Donald Trump va participa luni, în Florida, la primul miting electoral, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, săptămâna trecută.
  • Mitingul va avea loc în oraşul Sanford.
  • Este o întâlnire cu suporterii, de fapt, care trebuia să aibă loc pe 2 octombrie.

Prima ieșire a lui Donald Trump în public se întâmplă, însă, astăzi. Președintele va vorbi de la balconul Casei Albe. Trump şi-a exprimat de multe ori nerăbdarea de a-şi relua campania electorală pe teren.

Mă simt bine, mă simt foarte bine. Știu mulți oameni care au avut COVID sau virusul chinezesc cum îi spun eu, pentru că vine din China, dar mă simt foarte foarte puternic și mulți oameni nu se simt așa o bună bucată de vreme după aceea, dar sunt foarte bine”, a declarat Donald Trump.

Trump a spus și că nu mai ia medicamente, iar asta îl face să se simtă mai bine. Nu îi place să ia medicamente.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Au fost multe speculații pentru că medicii președintelui american nu au spus care a fost rezultatul tuturor investigațiilor, mai ales a celor pulmonare.

Trump vorbește despre plămânii lui afectați de COVID-19

Mi-au verificat plămânii. I-au testat cu diferite aparate. Au chestii incredibile, pe care nu le-am mai văzut. Inițial erau bine. Cred că am avut o congestie, dar la final au arătat bine și pe zi ce trecea a fost mai bine. Cred că de asta au vrut să stau”, a mai spus liderul de la Casa Albă.

Și, în funcție de testele periodice, Trump spune că o să doneze și plasmă.