Reprezentanţii Asociaţiei Dăruieşte Viaţă strâng fonduri pentru construirea unui spital modular ATI, cu toate facilităţile necesare, chiar în curtea Spitalului Judeţean în care a avut loc incendiul de la secţia pentru bolnavi Covid în stare gravă.

Reprezentanţii Asociaţiei Dăruieşte Viaţă vor să construiască la Piatra Neamţ un spital modular ATI. Ei strâng fonduri şi anunţă că donaţiile pot fi făcute prin SMS sau prin redirecţionarea procentului de 20% din impozitul pe venit sau pe profit. Spitalul va avea toate dotările necesare.

„Spitalul Modular 2 Piatra Neamţ va cuprinde: 18 paturi, grupate în 3 saloane şi o rezervă de tip izolator, filtre pacienţi, zonă de donning şi doffing pentru personalul medical, laborator de analize medicale şi sterilizare, depozite materiale, vestiare, grupuri sanitare, post supraveghere, cameră gardă, platformă tehnică pentru amplasarea CTA-urilor şi chillerelor şi spaţiu tehnic pentru reţelele de fluide medicale. Spitalul va beneficia de centrală de tratare a aerului şi reţea de gaze medicale, esenţiale oricărei secţii de terapie intensivă”, au anunţat reprezentanţii Asociaţiei Dăruieşte Viaţă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ a ars în întregime în urma incendiului din noiembrie 2020.