• Valeriu Gheorghiță a spus că la finalul lunii aprilie va începe vaccinarea în cabinetele medicale ale medicilor de familie.
  • Coordonatorul campaniei de vaccinare a mai spus că până la finalul lunii martie vom ajunge la un număr de 2 milioane de persoane vaccinate anti-COVID.
  • Valeriu Gheorghiță: „La începutul lui mai am putea să fim până la 4 milioane de persoane vaccinate”.

Valeriu Gheorghiță a declarat într-o emisiune din cadrul postului Realitatea Plus că la finalul lunii aprilie va începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie.

„Noi ne gândim că de la finalul lunii aprilie, pe lângă activitatea din centrele de vaccinare, care va fi crescută, vom demara și activitatea de vaccinare în cabinetele medicilor de familie”, a spus Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România.

„Am trimis către Direcțiile de Sănătate Publică o adresă prin care solicit evaluarea la nivelul fiecărui județ a medicilor de familie care pot să fie incluși în acest demers de vaccinare”, a adăugat Valeriu Gheorghiță.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Valeriu Gheorghiță: „Până la finalul lunii martie vom ajunge la 2 milioane de persoane vaccinate

„Dacă acum suntem circa 1.8 milioane de persoane vaccinate, noi estimăm că până la sfârșitul lunii martie, poate un pic trecut de luna martie, vom ajunge deja la 2 milioane de persoane.

Sperăm că în decursul lunii aprilie să putem crește ritmul de vaccinare încât să avem 2 milioane de persoane vaccinate în cursul lunii aprilie. Ceea ce ar însemna că la începutul lui mai am putea să fim până la 4 milioane de persoane vaccinate”, a mai spus Gheorghiță.