VIDEO. Cozi de sute de persoane la maratonul vaccinării anti-COVID de la Timișoara. Adrian Igrișan, solistul trupei Cargo, s-a vaccinat azi: „Este foarte importantă vaccinarea”

  • Vineri, 23 aprilie 2021, Timișoara a dat startul maratonului vaccinării.
  • Maratonul vaccinării are loc timp de trei zile, iar oamenii se pot vaccina non-stop, până luni dimineața la ora 08:00, în incinta Centrului Regional de Afaceri.
  • Dorel Săndesc a declarat că: „Vor pleca toți, și cei înscriși și cei neînscriși, cu adeverință în mână și cu programare automată pentru rapelul pe care tot noi îl organizăm exact peste 21 de zile”.
  • Adrian Igrișan, solistul trupei Cargo, s-a vaccinat azi în cadrul maratonului de vaccinare de la Timișoara.

Timișoara a dat startul maratonului vaccinării. Asta înseamnă că toți cei care doresc să se vaccineze anti-COVID o pot face fără programare. Persoanele au nevoie doar de buletin.

Foto: Aleph News

Medicul Dorel Săndesc este unul dintre inițiatorii acestei mișcări și a declarat că o astfel de campanie ar trebui extinsă peste tot pentru că „s-a cam stins campania oficială a autorităților”, relatează Libertatea.

Organizatorii evenimentului își doresc să vaccineze 10.000 de oameni cu Pfizer până luni dimineața la ora 08:00.

„În jur de 3000 sunt înscriși deja, dar avem un număr important de oameni care vin direct”, a declarat Dorel Săndesc pentru Libertatea.

Foto: Aleph News

Unul dintre doritorii de vaccin anti-COVID a fost și Adrian Igrișan, solistul trupei Cargo, care a mers să-i fie administrat serul Pfizer în cadrul maratonului vaccinării de la Timișoara. Adrian Igrișan a declarat pentru Aleph News că vaccinarea este foarte importantă.

Foto: Aleph News