• Vineri, 23 aprilie 2021, Timișoara a dat startul maratonului vaccinării.
  • Maratonul vaccinării are loc timp de trei zile, iar oamenii se pot vaccina non-stop, până luni dimineața la ora 08:00, în incinta Centrului Regional de Afaceri.
  • Dorel Săndesc a declarat că: „Vor pleca toți, și cei înscriși și cei neînscriși, cu adeverință în mână și cu programare automată pentru rapelul pe care tot noi îl organizăm exact peste 21 de zile”.
  • Adrian Igrișan, solistul trupei Cargo, s-a vaccinat azi în cadrul maratonului de vaccinare de la Timișoara.

Timișoara a dat startul maratonului vaccinării. Asta înseamnă că toți cei care doresc să se vaccineze anti-COVID o pot face fără programare. Persoanele au nevoie doar de buletin.

Foto: Aleph News

Medicul Dorel Săndesc este unul dintre inițiatorii acestei mișcări și a declarat că o astfel de campanie ar trebui extinsă peste tot pentru că „s-a cam stins campania oficială a autorităților”, relatează Libertatea.

Organizatorii evenimentului își doresc să vaccineze 10.000 de oameni cu Pfizer până luni dimineața la ora 08:00.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

„În jur de 3000 sunt înscriși deja, dar avem un număr important de oameni care vin direct”, a declarat Dorel Săndesc pentru Libertatea.

Foto: Aleph News

Unul dintre doritorii de vaccin anti-COVID a fost și Adrian Igrișan, solistul trupei Cargo, care a mers să-i fie administrat serul Pfizer în cadrul maratonului vaccinării de la Timișoara. Adrian Igrișan a declarat pentru Aleph News că vaccinarea este foarte importantă.

Foto: Aleph News