• Autoritățile din Scoția au creat un clip care arată cum se răspândește COVID-19.
  • Videoclipul a stârnit controverse.
  • Europa e nevoită să revină la restricții din cauza creșterii numărului de infectări.

De câte ori ai auzit această întrebare. Cum se răspândește coronavirusul și care e importanța spălatului pe mâini. Autoritățile din Scoția au făcut o campanie video care îți răspunde cât se poate de clar la aceste întrebări.

În el este nepoata care îi face bunicului un ceai, și contaminează toată bucătăria pentru că nu s-a spălat pe mâini. Imaginile extrem de puternice au stârnit controverse, mulți spunând că cei care au realizat clipul au exagerat.

Lumea e departe de a se vindeca de COVID-19. Parisul și ale 11 metropole din Franța intră în stare de alertă sporită. În Marsillia, timp de două săptămâni, se vor închide restaurante, baruri și cafenele din cauza creșterii infectărilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Francezii sunt revoltați pentru că au aflat de la televizor de aceste restricții și cer răgaz încă 10 zile. În ultimele 24 de ore, în Franța s-au înregistrat peste 13.000 de cazuri noi de COVID-19. În Israel, numărul de cazuri a crescut extrem de mult peste 11.300 de cazuri, după ce în urmă cu o săptămână inregistrase doar 4.000 de cazuri.

Anthony Fauci ne dă speranță și spune americanii ar putea primi un vaccin eficient și sigur până în aprilie anul viitor.