• Gimnasta Ana Maria Bărbosu va primi medalia de bronz câştigată în finala probei de sol de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Ceremonia va avea loc vineri, la Casa Olimpică din Bucureşti.
  • La eveniment va participa şi premierul Marcel Ciolacu.

Ana Maria Bărbosu va intra în posesia medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice în cadrul unei ceremonii care va avea loc, vineri, la ora 15.30, la Casa Olimpică din Bucureşti.

Medalia îi va fi înmânată sportivei de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România, şi de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în cadrul evenimentului care va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că a primit luni, la Paris, medalia de bronz cuvenită gimnastei Ana Maria Bărbosu, medalie atribuită României prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Aceasta a fost înmânată reprezentantului COSR de către Comitetul de Organizare, cu acordul Comitetului Internaţional Olimpic.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
PLANUL LUI ZELENSKI
BOICOT ÎN UE
BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT

În urma memoriilor făcute la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de Federaţia Română de Gimnastică (FRG) şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Tribunalul de Arbitraj al Sportului a decis ca medalia de bronz să revină Anei Maria Bărbosu.

Aceasta a pierdut locul pe podium la proba sol a finalei de la Jocurile Olimpice de la Paris în urma unei contestaţii depuse de antrenoarea unei gimnaste din SUA.

Citește și