• Murray, un fost numărul unu al lumii în tenis, a fost înfrânt în primul set și a fost nevoit să se retragă după doar cinci jocuri. 
  • Această înfrângere a fost probabil ultima apariție a lui Murray la Queen’s Club, unde el a câștigat cinci titluri în cariera sa.
  • Această înfrângere a lăsat în aer întrebări asupra participării sale la Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris.

Triplul câștigător de Grand Slam, Andy Murray, s-a retras accidentat în primul set al meciului său din turul al doilea cu Jordan Thompson, miercuri, la Queen’s Club, scrie Sky News.

Lui Murray i s-au efectuat scanări pentru a determina amploarea problemei care i-a lăsat piciorul drept amorțit chiar înainte de a juca împotriva lui Thompson, iar acestea au culminat cu intervenția chirurgicală pe care scoțianul a suferit-o sâmbătă asupra unui chist spinal.

El riscă acum aproximativ șase săptămâni de absență, ceea ce pune serios sub semnul întrebării participarea sa la Jocurile Olimpice de la Paris. El spera să joace la Wimbledon, care începe la 1 iulie, pentru ceea ce se aștepta să fie ultima sa participare la Grand Slam.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

ATP a tweetat: „După o operație pe un chist spinal, Andy Murray este din păcate afară de la Wimbledon. Odihnește-te și recuperează-te Andy, ne va fi dor să te vedem acolo”.

Murray a revenit la acțiune abia luna trecută, după opt săptămâni de absență din cauza ligamentelor gleznei deteriorate la sfârșitul lunii martie.

Vorbind după retragerea sa de la Queențs, Murray a spus: „În timpul încălzirii dinaintea meciului am fost destul de inconfortabil și apoi am urcat scările, chiar înainte de a intra pe teren, nu am avut forța normală în piciorul drept. Nu a fost o senzație obișnuită.

Apoi, la primele două mingi pe care le-am lovit în timpul încălzirii, piciorul meu drept era atât de necoordonat. Nu aveam nicio coordonare. Apoi, da, piciorul meu drept pur și simplu nu funcționa cum trebuie.

Murray a încercat să joace în ciuda durerii înainte de a fi nevoit să se retragă din meciul de la Queen’s, primind ovații în picioare din partea mulțimii în timp ce făcea cu mâna spectatorilor.

Jocurile Olimpice de la Paris urmează Wimbledon, iar Murray a fost numit în echipa Marii Britanii după ce Federația Internațională de Tenis i-a acordat un loc după ce a câștigat aurul la simplu la Londra 2012 și Rio 2016.

Tenisul la Jocurile Olimpice începe pe 27 iulie, Murray fiind nominalizat să joace la simplu și la dublu masculin cu Dan Evans. El a indicat că se va retrage după această vară.

Citește și