• Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, s-a accidentat în repriza a doua şi a fost înlocuit.
  • Chiar şi fără Messi pe teren, argentinienii au reuşit să învingă Columbia şi să câştige a doua Copa America consecutivă.
  • Numeroşi fani au forţat intrările stadionului din Florida, iar organizatorii au fost nevoiţi să suplimenteze echipele de securitate.

Partida Argentina-Columbia s-a încheiat cu scorul 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul Lautaro Martinez în minutul 112. Jucătorul lui Inter Milano fusese introdus în teren în minutul 96.

Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, s-a accidentat în repriza a doua şi a fost înlocuit. Chiar şi fără Messi pe teren, argentinienii au reuşit să învingă Columbia şi să câştige a doua Copa America consecutivă.

Messi a mai acuzat probleme medicale pe parcursul acestui turneu. Căpitanul Argentinei a fost menajat în ultimul meci din grupe, scor 2-0 cu Peru, iar nici la următoarea confruntare, din sferturi, contra Ecuadorului, nu a arătat cea mai bună formă fizică.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Rămâne de văzut dacă Messi va mai continua să joace pentru națională, întrucât, ajuns la 37 de ani, a câștigat deja trei trofee consecutive (Copa America, Cupa Mondială, Copa America) și este greu de crezut că va mai fi la același nivel fizic și la următoarea ediție a Cupei Mondiale.

Partida din SUA a avut parte şi de incidente. Numeroşi fani au forţat intrările stadionului din Florida, iar organizatorii au fost nevoiţi să suplimenteze echipele de securitate. Ca urmare, startul partidei a fost amânat de mai multe ori.

Citește și