• Optimile sunt momentul în care începe adevărata luptă în Campionatul European.
  • Elveția și Italia joacă astăzi.
  • Despre România, englezii scriu că deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi.

Astăzi încep meciurile eliminatorii de la Campionatul European de Fotbal din Germania. România va înfrunta Olanda pentru un loc în sferturi, însă mai avem de așteptat până marți, atunci când „tricolorii” vor reveni pe teren.

Optimile sunt momentul în care începe adevărata luptă în Campionatul European. Grupele au fost interesante, dacă adăugăm și faptul că România ne-a dat suspans.

Elveția și Italia joacă astăzi. Elveţia, care a fost la câteva secunde să câştige grupa, şi Italia, aflată la un pas de a termina pe locul 3, se întâlnesc în partida de deschidere din optimile de finală de la Euro 2024. Învingătoarea va juca în sferturile de finală ale competiţiei cu Anglia sau Slovacia.

Recomandări

REZULTATELE EN AU FOST AFIȘATE
MACRON REUȘEȘTE O LOVITURĂ DE POKER
RO PUNE PREȚ PE GAZUL DIN MAREA NEAGRĂ
ANM: PLOILE CONTINUĂ ȘI ASTĂZI
ARMATA ISRAELULUI CERE ÎNCETAREA FOCULUI
IVAN DĂ 18 MIL. PE DIGITALIZARE

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024. Acesta este meciul pe care cei de la The Standard îl văd ca fiind cel mai echilibrat din această fază. La turneul final din Germania, olandezii s-au străduit să creeze în cantonamentul lor un mediu în care jucătorii pot să-şi exprime opiniile şi, dacă este necesar, să vină cu critici, în discuţii sincere pentru a ajuta echipa să joace mai bine.

Despre România, englezii scriu că deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe.

Citește și