• US Open, ultimul Grand Slam al anului, începe luni, 26 august, și se va desfășura până pe 8 septembrie.
  • Fostul campion Dominic Thiem va deschide turneul pe Arthur Ashe, în timp ce Novak Djokovic își va începe căutarea celui de-al 25-lea titlu de Grand Slam.
  • Doi dintre cei șase jucători britanici prezenți la turneu, Jan Choinski și Harriet Dart, vor concura în prima zi.

US Open, ultimul Grand Slam al anului, începe luni, scrie The Independent.

Fostul campion de la US Open Dominic Thiem își încheie cariera după Openul Austriei de la sfârșitul acestui an și are onoarea de a deschide meciul pe Arthur Ashe.

Campionul din 2020, singura dată când talentatul austriac a câștigat un turneu de Mare Șlem, îl înfruntă pe favoritul de acasă, Ben Shelton, sperând să își prelungească cariera de Mare Șlem cu încă câteva zile.

Recomandări

AVIZE AMATORILOR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL

Novak Djokovic își începe urmărirea unui record de 25 de titluri de grand slam în sesiunea de noapte de luni de pe Ashe, cu un meci cu aspect amical împotriva calificatului Radu Albot.

Sârbul, proaspăt medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris, nu a mai câștigat un turneu de Grand Slam de când a fost ultima dată la New York, în urmă cu 12 luni. Dacă își va putea apăra titlul peste două săptămâni, o va devansa pe Margaret Court ca jucătoare cu cele mai multe titluri de Grand Slam la simplu.

Doi dintre cei șase britanici prezenți la New York sunt în acțiune în prima zi.

Jan Choinski a trecut de calificări și a obținut primul său loc pe tabloul principal al US Open. El joacă împotriva spaniolului Roberto Carballes Baena, primul pe terenul 16.

Numărul trei britanic Harriet Dart, care a ajuns în turul al treilea la Wimbledon, este a treia pe terenul 16 și o înfruntă pe franțuzoaica Chloe Paquet.

Citește și