• Sabrina Voinea a fost penalizată cu o zecime, pentru o ipotetică ieșire din covor.
  • Federația Internațională de Gimnastică a depus miercuri o cerere de amânare a audierilor.
  • Oficialii, delegațiile, au plecat spre țările lor și mai este nevoie de o zi pentru ca aceștia să poată ajunge la birouri și să poată apoi comunica centralizat cu cei care vor face audierile.

Decizia TAS în cazul Sabrinei Voinea ar trebui să fie anunțată, cel puțin teoretic, până duminică. Inițial, audierile trebuiau să aibă loc azi, însă TAS a făcut anul că acestea au fost amânate, scopul acestui demers fiibd acela ca toate declarațiile să poată fi studiate. 

Federația Internațională de Gimnastică a depus miercuri o cerere de amânare a audierilor, invocând faptul că toată lumea gimnasticii de la Jocurile Olimpice 2024 a părăsit capitala Franței.

Așadar, în aceste condiții, în cel mai optimist scenariu, audierile la TAS ar putea avea loc în cursul zilei de vineri. Apoi, în funcție de cât de repede se ajunge la o decizie, am putea avea, chiar vineri seară sau sâmbătă, un verdict în cazul contestației depuse de gimnasta Sabrina Voinea.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Sabrina Voinea a fost penalizată cu o zecime, pentru o ipotetică ieșire din covor, care poate fi dovedită că a fost eroare de arbitraj, transmite Federația Română de Gimnastică.

Oficialii, delegațiile, au plecat spre țările lor și mai este nevoie de o zi pentru ca aceștia să poată ajunge la birouri și să poată apoi comunica centralizat cu cei care vor face audierile. De asemenea, și dinspre partea română, dinspre avocații care reprezintă Federația Română de Gimnastică și Comitetul Olimpic Român, a venit o cerere de amânare pentru încă 24 de ore, pentru a se putea aduna toate probele și tot ce este nevoie ca un dosar complet să fie pus în fața judecătorilor.

Citește și