• Diego Armando Maradona a încetat din viață, miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.
  • Matias Morla, avocatul lui Maradona, a lansat acuzații grave la adresa personalului medical care trebuia să-l îngrijească pe legendarul fotbalist.

La nici o zi de la moartea subită a legendarului fotbalist Diego Armando Maradona, avocatul și prietenul său, Matias Morla, a lansat acuzații grave la adresa medicilor care ar fi trebuit să aibă grijă de „El Pibe d’Oro”.

Acesta critică intervenția medicilor care au venit cu întârziere în ajutorul lui Maradona. Cinci ambulanțe s-au deplasat, miercuri, la locuința fostului mare fotbalist, din orașul Tigre. Morla a spus că prima ambulanță ar fi sosit abia după o jumătate de oră la locuința lui Maradona , potrivit cotidianului spaniol AS.

Din primele informații, Maradona a încetat din viață la ora locală 12:00, fiind vorba de un deces în somn. Cauză preliminară a decesului său fiind „insuficienţă cardiacă acută, care la un pacient cu cadiomiopatie dilatată, insuficienţă cardiacă cronică congestivă a cauzat un edem pulmonar acut”.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Va cere investigații suplimentare

Așadar, avocatul și prietenul lui Maradona, Matias Morla, a tunat pe rețelele de socializare și acuză personalul medical de neglijență, anunțând că va cere investigații suplimentare.

„Este inexplicabil că, timp de 12 ore, prietenul meu nu a avut parte de atenția și controlul personalului medical. Aşa cum informează parchetul din San Isidro, ambulanței i-a luat mai mult de jumătate de o oră să ajungă, ceea ce a fost o idioţenie criminală. Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea și voi cere ca aceste consecințe să fie investigate până la capăt. După cum mi-a spus Diego: ‘Tu ești soldatul meu, acționează fără milă'”, a scris Morla, pe Twitter.