• Maradona a recunoscut doi fii și trei fiice, cu 4 femei diferite
  • Fostul star argentinian a fost căsătorit o singură dată
  • Anul trecut, numele a 3 copii din Cuba, despre care se spune că sunt tot ai lui, au fost făcute publice
  • Nu a fost clar imediat pe cine a inclus fostul star al Barcelonei în testamentul său

Moartea lui Diego Maradona ar putea declanșa o dispută în familia lărgită a acestuia legată de averea sa, relatează The Guardian.

El a lăsat în urmă cinci copii pe care i-a recunoscut ca ai lui și alți șase care i s-au atribuit. Înainte de a muri, una dintre fiicele sale a glumit că ar putea să facă un „prim 11” cu copiii săi după ce o argentiniancă de 23 de ani a fost ultima femeie care lupta pentru a dovedi că este fiica sa.

Maradona a recunoscut doi fii și trei fiice de către patru femei diferite ca și urmași legtimi. Asta pe lângă fosta soție, Claudia Villafane și fosta parteneră pe termen lung Veronica Ojeda.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Giannina Maradona, una dintre cele două fiice ale fostului fotbalist cu fosta soție, a glumit anul trecut după ce numele a trei copii despre care se spune că sunt ai lui în Cuba au fost făcute publice.

„Mai trebuie doar 3 pentru un prim 11! Poți face asta!”, declarase Giannina Maradona.

Unul dintre cazuri

Unul dintre fiii ilegitimi ai lui Maradona, Santiago Lara, a vorbit pentru prima oară în 2016:

„Cred că arăt ca el, fața, părul, totul. Mă uit la tatăl meu și știu că nu suntem la fel. Nu este ușor să te trezești dimineața cu acest sentiment.”

Mama lui Santiago a murit la vârsta de 23 de ani, în 2006. A fost crescut de fostul iubit al acesteia.

Avocatul lui Maradona, Matias Morla, a declarat cu luni înainte de moartea fostului fotbalist că își va asuma responsabilitățile ca tată al lui Santiago dacă legătura de sânge va fi confirmată.

Nu s-a făcut din păcate un test ADN, dar presa din Argentina e mai mult ca sigură de legătura tată-fiu a lui Maradona și Santiago Lara. Și nu este singurul.

Glumele de tip „Cristi Borcea”

Meme-urile legate de „productivitatea” de care a dat dovadă Diego Maradona au avut un impact mare în toată America de Sud. Asemănător, la o scară mult mai mică, un fel de Cristi Borcea în România.

Cel mai popular dintre acestea spunea: „Dacă te-ai născut între 1980 și 2019 și ai calități fotbalistice extraordinare, contactează-ne. Maradona ar putea fi tatăl tău.”

„Oamenii se îngrijorează mai mult de ceea ce vei lăsa”

Nu a fost imediat clar pe cine a inclus fosta vedetă de la Barcelona și Napoli în testamentul său. În noiembrie anul trecut, Diego a amenințat că nu va lăsa nimic copiilor săi după ce a fost obligat să nege că starea lui de sănătate nu este bună.

„Ceea ce știu este că, pe măsură ce îmbătrânești, oamenii se îngrijorează mai mult de ceea ce vei lăsa decât de ceea ce faci” a spus fostul decar.