• În partea a doua a meciului, Alcaraz a părut să-și fi intrat cu adevărat în joc.
  • Setul 3 s-a desfășurat după un scenariu similar celui precedent, iar Alcaraz s-a distanțat rapid.
  • Alcaraz a făcut un break, iar apoi s-a impus și pe propriul serviciu.

Carlos Alcaraz s-a calificat în finala Wimbledon 2024, după ce l-a învins în 4 seturi pe Daniil Medvedev, favoritul nr. 5, scor 7-6 (1), 3-6, 4-6, 4-6, după aproape trei ore de joc.

În partea a doua a meciului, Alcaraz a părut să-și fi intrat cu adevărat în joc, preluând rapid conducerea pe tabelă, scor 4-1. Chiar dacă a mai câștigat două game-uri, jucătorul de pe locul 5 ATP nu a putut să recupereze avansul lui Carlos, care a restabilit egalitatea la seturi.

Setul 3 s-a desfășurat după un scenariu similar celui precedent, iar Alcaraz s-a distanțat rapid, menținându-se la conducere pe tot parcursul setului, pe care și l-a adjudecat cu 6-4. Alcaraz a făcut un break, iar apoi s-a impus și pe propriul serviciu, ajungând la un game distanță de victorie.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Novak Djokovic îl va reîntâlni pe Carlos Alcaraz în finala de la Wimbledon. În urmă cu un an, spaniolul se impunea în cinci seturi la capătul unui meci epic. În cazul unui succes, Novak Djokovic îl va egala pe Roger Federer, cel care deţine 8 titluri pe iarba londoneză. Novak Djokovic conduce cu 3-2 întâlnirile directe cu Carlos Alcaraz. Sârbul s-a impus în ultimele două, ambele pe hard. 

Citește și