• Succesul spaniolului face ca acesta să nu fi pierdut niciodată în faţa jucătorului grec.
  • Spaniolul a câştigat marţi cu 6-3, 7-6(3), 6-4 după două ore şi 17 minute de joc.
  • Grecul s-a arătat deranjat de strigătele lui Alcaraz.

La fel ca în 2023, Carlos Alcaraz l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în sferturile de finală de la Roland Garros, asigurându-şi un loc în semifinala cu Jannik Sinner. Spaniolul a câştigat marţi cu 6-3, 7-6(3), 6-4 după două ore şi 17 minute de joc. Grecul s-a arătat deranjat de strigătele lui Alcaraz.

Alcaraz a fost considerat favorit pentru acest meci şi din simplul motiv că fanii de la Paris au văzut această confruntare şi anul trecut, iar victoria spaniolului a fost destul de clară.

Succesul spaniolului face ca acesta să nu fi pierdut niciodată în faţa jucătorului grec.

Recomandări

LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA

Alcaraz a făcut break devreme, în primul set şi apoi a adăugat un altul, pentru a câştiga cu 6-3. Nici în setul al doilea nu a avut probleme la începutul setului secund, reuşind să câştige pe serviciul adversarului său, un break, pe care l-a pierdut puţin mai târziu, după un joc neglijent.

Al doilea set a fost decis în tie-break, care a avut parte de o mică dramă. Tsitsipas a fost nemulţumit de strigătele lui Alcaraz în timpul jucării punctelor şi s-a plâns arbitrului, când era condus cu 5-1, după ce a ratat o lovitură, acuzând strigătul prelungit al jucătorului de 21 de ani.

Spaniolul a răspuns cu un alt strigăt la retur, chiar la următorul schimb, câştigând apoi tiebreak-ul cu 7-3. Ultimul set nu a oferit nimic nou şi a consfinţit un meci de gală în semifinale, cu italianul Jannik Sinner, pentru un loc în finală.

Citește și