• În urmă cu o lună, Carlos Sainz anunța că nu se grăbește să ia o decizie cu privire la viitorul său, intenționând să analizeze toate ofertele.
  • El a menționat că va insista pentru includerea în contract a tuturor clauzelor pe care și le dorește.
  • „Sunt foarte fericit să anunţ faptul că mă voi alătura celor de la Williams, în sezonul viitor”, a fost mesajul postat de Carlos Sainz pe rețelele de socializare.

Carlos Sainz se va despărți de Ferrari la finalul acestui sezon, acolo unde Lewis Hamilton îi va lua locul. Au existat multe discuții în ceea ce privește noua destinație a ibericului, iar acesta s-a decis astăzi asupra noii echipe.

„Sunt foarte fericit să anunţ faptul că mă voi alătura celor de la Williams, în sezonul viitor. Sunt entuziasmat în legătură cu proiectul echipei şi abia aştept noile provocări”, a fost mesajul postat de Carlos Sainz pe rețelele de socializare.

Carlos Sainz nu va mai continua la Ferrari după sosirea lui Lewis Hamilton. Ibericul a anunțat că nu se grăbește în luarea unei decizii și va analiza toate ofertele, menționând că își va include în contract toate clauzele pe care le dorește.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Carlos Sainz a fost siguranță unul dintre cei mai curtați piloți din Formula 1 în această perioadă. Ibericul nu se va mai afla în monopostul Ferrari din sezonul viitor, ca urmare a venirii lui Lewis Hamilton în garajul italian.

În urmă cu o lună, Carlos Sainz anunța că nu se grăbește să ia o decizie cu privire la viitorul său, intenționând să analizeze toate ofertele. El a menționat că va insista pentru includerea în contract a tuturor clauzelor pe care și le dorește.

Citește și