Cel mai bine plătiți sportivi din lume în 2021

Conor McGregor

main plan, studio dramatic portrait of a handsome young bearded guy of twenty-five years old, a man in a business suit, looking at the camera, holding boxing gloves on his face. On a gray background. Business concept. Hold the punch. The guy looks like Conor McGregor. Business bearded guy. Sport and business. A man in a tuxedo. The official style of men.,Image: 516317173, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes

Forbes și-a lansat topul anual cu cel mai bine plătiți sportivi din lume pentru 2021, pe baza câștigurilor obținute din premii în bani, salarii, sau bonusuri din ultimele 12 luni. Luptătorul de MMA Conor McGregor a câștigat locul 1 anul acesta.

Deși pandemia a făcut ravagii în sport, cu o mulțime de evenimente majore anulate sau amânate, raportul arată că cel mai bine plătiți zece sportivi au luat acasă câștiguri brute de 1,05 miliarde de dolari înainte de impozitare, în ultimul an.

În acest an, luptătorul de MMA Conor McGregor se află în fruntea listei cu câștiguri totale de 180 de milioane de dolari, depășind cele două legende ale fotbalului Lionel Messi și Cristiano Ronaldo , care s-au clasat constant în topurile în ultimii câțiva ani.

Cel mai bine plătiți sportivi în 2021

Trei sportivi au depășit, de asemenea, 100 de milioane de dolari în câștiguri totale anul acesta: vedetele fotbalului Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și fundasul NFL Dak Prescott. Messi, stabilește un record pentru jucătorii de fotbal, cu totalul său în 2021 de 130 de milioane de dolari. Prescott, cu 107,5 milioane de dolari, bate recordul jucătorilor din NFL datorită unui bonus de 66 de milioane de dolari de la Dallas Cowboys.

Exit mobile version