Codul de conduită al fanilor la Cupa Mondială din Qatar: Vuvuzela interzise și tricouri păstrate pe ei

16 November 2022, Qatar, Doha: The World Cup clock, which shows the time until the start of the World Cup, shines in front of the Doha skyline ahead of the 2022 FIFA Qatar World Cup. Photo: Federico Gambarini/dpa

Suporterii de fotbal trebuie să își păstreze tricourile pe ei și să nu fie vizibil sub influența alcoolului pe stadioanele Cupei Mondiale din Qatar, au precizat organizatorii într-un cod de conduită pregătit pentru turneu. Fifa a pregătit un cod de conduită pe stadioane care se aplică la toate cele 64 de meciuri.

O secțiune îi sfătuiește pe posesorii de bilete cu privire la comportamentul lor pe stadion și trece în revistă o listă de lucruri pe care nu trebuie să le facă, care include următoarele:

Îmbrăcăminte

Alcoolul

Articole interzise

Printre obiectele interzise pe stadioane se numără sticlele, cupele, borcanele, conservele sau orice altă formă de recipient închis sau cu capac care poate fi aruncat sau poate provoca răni.

Nu este permisă aducerea de alimente de orice fel – cu excepția cazului în care acestea sunt pentru bebeluși sau dacă sunt necesare din punct de vedere medical.

În condițiile în care se preconizează că temperaturile din Doha vor ajunge până la 30C (86F) în timpul zilei, se așteaptă ca fanii să fie direcționați către chioșcurile din teren pentru mâncare, apă și alte băuturi nealcoolice.

Exit mobile version