Cristi Chivu în locul lui Hagi la Viitorul? Gică Popescu: Îl apreciem enorm

Viitorul ar putea da marea lovitură! Cristi Chivu este primul pe lista posibililor înlocuitori ai lui Gică Hagi. Regele a anunţat că nu va mai ocupa funcţia de manager tehnic al echipei, din noul sezon.

Gică Popescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Mediafax, că sunt şanse reale ca pe banca echipei să ajungă Cristi Chivu. În prezent, Chivu antrenează la echipa U17 a Interului, iar de anul trecut a început cursurile de antrenori de la celebra Şcoală de la Coverciano.

„Cristi Chivu e oricând pe lista noastră şi pe lista oricărui club. La ce fotbal ştie şi la ce poate să aducă el în fotbalul românesc, cine nu şi l-ar dori pe Cristi Chivu?! Îl apreciem enorm şi ştim că poate să aducă multă plus-valoare”, a spus Gică Popescu, pentru sursa citată.

Întrebat dacă Gică Hagi are o ofertă de a prelua o altă echipă, Popescu a răspuns: „E destul de secretos de felul lui. Deocamdată nu mi-a spus dacă ar avea vreo ofertă. Dacă ar avea-o, la relaţia pe care o avem noi, sigur mi-ar fi spus. Poate în ultimele trei zile, când nu ne-am mai văzut noi, să fi apărut ceva”.

Exit mobile version