• Cristiano Ronaldo, atacantul lui Al Nassr, a devenit luni primul jucător care a marcat 35 de goluri într-un singur sezon al Ligii profesioniste de fotbal din Arabia Saudită.
  • În timpul ultimei etape din campionat, Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a marcat de două ori în victoria cu 4-2 a lui Al Nassr în fața lui Al Ittihad.
  • Al Nassr a terminat campionatul pe locul al doilea, iar Ronaldo, împreună cu echipa sa, speră să evite să încheie sezonul fără titluri atunci când va înfrunta vineri.

Cristiano Ronaldo, atacantul lui Al Nassr, a devenit luni primul jucător care a marcat 35 de goluri într-un singur sezon al Ligii profesioniste de fotbal din Arabia Saudită, doborând precedentul record deținut de atacantul marocan Abdulrazak Hamdallah de la Al Ittihad.

În timpul ultimei etape din campionat, Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, a marcat de două ori în victoria cu 4-2 a lui Al Nassr în fața lui Al Ittihad. Ronaldo a deschis scorul cu un șut precis înainte de finalul primei reprize și a dublat avantajul cu o lovitură de cap, sărbătorind cu bucurie înainte de a fi înlocuit în minutul 74, fiind ovaționat în picioare. El a jucat, de asemenea, un rol în eliminarea fundașului lui Al Ittihad, Suwailim Al Manhali.

Starul portughez a devenit primul jucător care a câștigat premiul de cel mai bun marcator în patru țări diferite, după ce anterior reușise acest lucru cu Real Madrid (Spania), Manchester United (Anglia) și Juventus (Italia).

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Al Nassr a terminat campionatul pe locul al doilea, iar Ronaldo, împreună cu echipa sa, speră să evite să încheie sezonul fără titluri atunci când va înfrunta vineri, în viitoarea finală a Cupei Regelui, campioana Al Hilal.