• Rafael Nadal și-a anunțat retragerea din tenis pe 10 octombrie.
  • Cristiano Ronaldo a declarat că Nadal a inspirat lumea cu talentul și dorința sa de a câștiga.
  • Nadal își va încheia cariera cu 22 de titluri de Grand Slam.

Cristiano Ronaldo i-a urat succes lui Rafael Nadal după ce legendarul jucător de tenis și-a anunțat retragerea joi. Nadal a confirmat că 2024 va fi ultimul său an ca jucător profesionist de tenis. De 22 de ori campion de Grand Slam va trage cortina peste o carieră decorată după finala Cupei Davis din noiembrie, scrie India Today.

Cristiano Ronaldo a răspuns postării retragerii lui Rafael Nadal pe social media, spunând că a fost o onoare să îl cunoască ca prieten. Nadal este un mare fan al clubului spaniol de fotbal, Real Madrid, unde Ronaldo a câștigat unele dintre cele mai mari titluri ale sale.

„Rafa, ce cursă incredibilă ai avut! Dedicarea, pasiunea și talentul tău incredibil au inspirat milioane de oameni din întreaga lume. A fost o onoare să fiu martorul călătoriei tale și să te pot numi prieten. Felicitări pentru o carieră uimitoare! Bucură-te de retragerea ta”, a spus Ronaldo.

Recomandări

KADÎROV SUSPECTĂ RUȘII
N-A MERS PT. ZELENSKI
MILTON LOVEȘTE FLORIDA
RUTTE NU SE TEME DE TRUMP
NO BABIES, JUST PETS!
ROMA SAU PARIS

Nadal anunțase anul trecut că sezonul 2024 ar putea fi probabil ultimul său sezon ca jucător profesionist de tenis. Nadal a suferit anul trecut o intervenție chirurgicală pentru a trata o accidentare la șold și a revenit în activitate la începutul sezonului, în Australia. Cu toate acestea, Nadal nu a fost capabil să revină la forma maximă și s-a retras de la Australian Open.

Citește și