Cristiano Ronaldo îi transmite un mesaj lui Rafael Nadal cu ocazia retragerii din tenis: „E o onoare să te pot numi prieten”

Cristiano Ronaldo i-a urat succes lui Rafael Nadal după ce legendarul jucător de tenis și-a anunțat retragerea joi. Nadal a confirmat că 2024 va fi ultimul său an ca jucător profesionist de tenis. De 22 de ori campion de Grand Slam va trage cortina peste o carieră decorată după finala Cupei Davis din noiembrie, scrie India Today.

Cristiano Ronaldo a răspuns postării retragerii lui Rafael Nadal pe social media, spunând că a fost o onoare să îl cunoască ca prieten. Nadal este un mare fan al clubului spaniol de fotbal, Real Madrid, unde Ronaldo a câștigat unele dintre cele mai mari titluri ale sale.

„Rafa, ce cursă incredibilă ai avut! Dedicarea, pasiunea și talentul tău incredibil au inspirat milioane de oameni din întreaga lume. A fost o onoare să fiu martorul călătoriei tale și să te pot numi prieten. Felicitări pentru o carieră uimitoare! Bucură-te de retragerea ta”, a spus Ronaldo.

Nadal anunțase anul trecut că sezonul 2024 ar putea fi probabil ultimul său sezon ca jucător profesionist de tenis. Nadal a suferit anul trecut o intervenție chirurgicală pentru a trata o accidentare la șold și a revenit în activitate la începutul sezonului, în Australia. Cu toate acestea, Nadal nu a fost capabil să revină la forma maximă și s-a retras de la Australian Open.

Exit mobile version