• Primarul Sectorului 6 din București îi întreabă pe bucureșteni dacă vor ca în fața stadionului Steaua să fie amplasate două tunuri
  • Ciprian Ciucu spune că habar nu are cum au ajuns tunurile în proprietatea primăriei
  • „Eu acum nu știu ce să zic, n-aș vrea să avem așa imagine de oraș transnistrean, dar nici nu exclud ideea”, a spus edilul

Primarul Sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, îi întreabă pe bucureșteni dacă vor ca în fața stadionului Steaua să fie amplasate două tunuri. Edilul face sondaj online și dezvăluie faptul că cele două tunuri se află în proprietatea Administrației Domeniului Public.

Primarul Ciprian Ciucu spune că habar nu are cum au ajuns tunurile în proprietatea primăriei. Deoarece nu au nici o utilizare, acestea ar putea fi expuse lângă stadionul Steaua, pe modelul clubului Arsenal Londra.

„Nu știu cum, nu mă întrebați de unde, se întâmplă ca Primăria Sectorului 6 să aibă de mulți, mulți ani două tunuri în dotare. Sunt în proprietatea ADP Acum, ele ruginesc pe undeva. Zilele acestea amenajam peisagistic promenada Clubului Armatei, Steaua. Pesigiștii îmi spun ca le-ar putea incadra în peisaj, după modelul unul alt club de fotbal”, a scris Ciucu pe Facebook.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pe Facebook, primarul Ciprian Ciucu îi întreabă pe bucureșteni dacă vor ca tunurile să fie recondiționate și amplasate lângă stadionul Steaua.

„Eu acum nu știu ce să zic, n-aș vrea să avem așa imagine de oraș transnistrean, dar nici nu exclud ideea. Voi ce părere aveți, să cer un proiect de încadrare peisagistică?”, se întreabă Ciucu pe rețeaua de socializare.

„Zici că jucați Monopoly cu Nicușor”

Cum era normal, reacțiile n-au ezitat să apară. Unii au fost de acord, ținând cont de istoria clubului de fotbal, fiind considerat „clubul armatei”, iar pe de altă parte au apărut și păreri contra, care susțin că tunurile, prin ceea ce reprezintă, nu ar trebui folosite în decor.

În același timp, mai mulți utilizatori s-au plâns de faptul că edilul Sectorului 6 este interesat de asemenea detalii, în timp ce în întreg sectorul se circulă bară la bară la oră de vârf. Ciprian Ciucu a răspuns unui utilizator, spunând: „Am cerut de 4 luni Primăriei Generale sa ne dea Bd Timișoara să îl scoatem peste Șoseaua de Centură. Asa venim cu alternativă. Le dau câte un reminder la fiecare 2 săptămâni.”

Totuși, cum avem gena umorului bine întipărită în ADN, pe sistemul haz de necaz, un alt utilizator a ținut să facă un comentariu care îi vizează pe primarii Bucureștiului, respectiv Sectorului 6: „Zici că jucați Monopoly cu Nicușor. Înțeleg că n-a acceptat două gări pentru Timișoara? Ghinion, mai dați cu zarul o tură:(”