• La 15 minute după începerea contratimpului de vineri, Bernard a făcut o pauză pentru a-și săruta soția și fiul mic.
  • Îmi pare rău UCI pentru că am dăunat imaginii sportului”, a declarat Bernard pe X.
  • Într-un interviu televizat, Bernard a spus că întâlnirea cu cei dragi a fost un moment unic în cariera sa.

Ciclistul francez Julien Bernard a fost amendat cu 175 de lire sterline de către Uniunea Ciclistă Internațională (UCI) după ce s-a oprit pentru a-și săruta soția în timpul etapei a șaptea contratimp a Turului Franței, scrie The Independent.

La 15 minute după începerea contratimpului de vineri, desfășurat în Burgundia, Bernard a făcut o pauză pentru a-și săruta soția și fiul mic, care se aflau în drum, printre un grup de rude și prieteni.

UCI a declarat într-o declarație că comportamentul lui Bernard a fost nepotrivit și a afectat imaginea sportului.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Îmi pare rău UCI pentru că am dăunat imaginii sportului”, a declarat Bernard pe X. Dar sunt dispus să plătesc 200 de franci elvețieni în fiecare zi și să trăiesc din nou acest moment.”

Într-un interviu televizat, Bernard a spus că întâlnirea cu cei dragi a fost un moment unic în cariera sa.

A fost cu adevărat incredibil. Soția mea organizează acest lucru împreună cu niște prieteni de câteva săptămâni și a făcut o treabă foarte, foarte bună”, a spus el. La un contratimp, ai timp să te distrezi. Aceste momente sunt cele care mă fac să continui și să merg pe bicicletă.”

Ciclistul danez Magnus Cort a răspuns la postarea lui Bernard cu un videoclip în care își sărută soția și a spus: Ce glumă. Cred că am fost norocos când m-au ratat acum câteva zile”.

Citește și