• Dacă trece de Virtus din San Marino in primul tur, campioana României dă peste campioana Israelului, Maccabi Tel-Aviv.
  • Calificată direct in turul doi din Conference, CFR va juca împotriva lui Neman Grodno din Belarus.
  • Germania este prima echipă calificată in optimi la Euro. După ce a zdrobit Scoția cu 5-1 în meciul de deschidere.

Toate cele 4 echipe românești calificate în Europa au avut ieri emoții. A fost tragere la sorți. S-a așezat primul obstacol pentru FCSB în fața grupelor Champions League. Dacă trece de Virtus din San Marino in primul tur, campioana României dă peste campioana Israelului, Maccabi Tel-Aviv.

Corvinul a primit doar vești proaste. Dacă trece de vicecampioana Ungariei, Pakși în Europa League, dă peste vicecampioana Croației: Rijeka. Dacă pierde in primul tur, merge în Conference League pentru bătălia cu ciprioții de la AEK Larnaca.

Calificată direct in turul doi din Conference, CFR va juca împotriva lui Neman Grodno din Belarus. Și Craiova intră direct in turul 2 din Conference unde va juca cu pierzătoarea dintre Botev Plovdiv, Bulgaria și Maribor din Slovenia.

Germania este prima echipă calificată in optimi la Euro. După ce a zdrobit Scoția cu 5-1 în meciul de deschidere, țara gazdă Germania a bătut azi și Ungaria cu 2-0 și se gândește deja la cine va fi adversara din optimi.

Croația e aproape de eliminare. Învinsă de Spania cu 3-0 in primul meci, ieri a făcut doar egal, 2-2 cu Albania. Croația se va bate pentru calificare cu Italia in ultimul meci al grupei.

Recomandări

MACRON CERE BARAJ ÎMPOTRIVĂ EXTREMEI DREPTE
TRUMP ARE O FORMĂ DE IMUNITATE
IRINA BEGU PIERDE CU 6-0
JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
ABULGAZIN RESPINGE ACUZAȚIILE
POLIȚIA DE MORAVURI UȘOARE

Citește și