• Edi Iordănescu își încheie mandatul de selecționer al echipei naționale a României.
  • Iordănescu a condus echipa națională la Euro 2024, obținând calificarea și câteva rezultate notabile.
  • Iordănescu subliniază sacrificiile personale și contribuția echipei la mândria românilor.

Edi Iordănescu, fostul antrenor al echipei naționale de fotbal a României, a anunțat că își încheie mandatul, subliniind angajamentul său față de echipa națională și România, dar și față de familia sa, care l-a susținut în momente dificile, scrie Mediafax.

„Dragi suporteri români, am început cu încredere un drum ce părea imposibil și mi-am dedicat toată energia acestei misiuni, investind tot ce aveam mai bun ca om și ca antrenor. Am construit o echipă demnă de tradiția și renumele României și sunt mândru că am avut ocazia să colaborez cu jucători cu caracter excepțional și potențial deosebit. Am trăit împreună momente istorice, pline de emoții, și am adus fericire milioanelor de români. Sunt convins că sacrificiile acestor băieți vor inspira generații viitoare și vor oferi modele românești de urmat. Dar drumul nu a fost lipsit de sacrificii, și, deși sacrificiile mele nu sunt esențiale, trebuie să îmi respect promisiunea față de familia mea, care a suferit alături de mine în această perioadă”, transmite fostul antrenor al echipei naționale, Edi Iordănescu, după anunțul FRF.

El amintește și de succesul obținut la Euro 2024.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Am promis că ne vom califica la EURO și am reușit, câștigând grupa fără înfrângere. Am promis că vom merge la EURO să ne dăm tot ce avem și să facem românii mândri de echipa noastră. Așa am făcut. La turneul final din Germania, spiritul echipei a unit românii din întreaga lume și a arătat adevăratul chip al României, redobândind respectul internațional prin sacrificiu și demnitate. Acum este momentul să îmi respect și promisiunea față de familia mea, după ce am îndeplinit datoria față de echipa națională și România”, adaugă Iordănescu.

El menționează că misiunea sa ca selecționer al echipei naționale s-a încheiat.”

Citește și