• Emma Răducanu își continuă parcursul bun de la Eastbourne.
  • Deținătoare a unui wildcard, jucătoarea clasată pe locul 168 în ierarhia WTA a trecut în optimi de Jessica Pegula (5 WTA).
  • Sunt destul de extenuată acum, dar vreau doar să le mulțumesc din nou tuturor pentru că m-au ajutat să trec peste momentele foarte dificile din acel meci”, a declarat Răducanu după victorie.

Emma Răducanu a recunoscut că a trecut prin anumite momente” după ce a obținut prima sa victorie împotriva unei jucătoare din top 10 și a ajuns în sferturile de finală la Eastbourne, scrie The Independent.

Jucătoarea de 21 de ani, beneficiară a unui wildcard, a luptat din greu, a salvat mingi de meci și a împins-o pe Jessica Pegula, numărul cinci mondial, până la capăt, înainte de a obține o victorie remarcabilă, 4-6 7-6 7-5, în aproape trei ore, în condiții de sufocare.

A fost o continuare ideală a victoriei sale uimitoare din primul tur împotriva fostei campioane de la US Open, Sloane Stephens.

Recomandări

LASCONI CANDIDEAZĂ LA PREZIDENȚIALE
LE PEN CONDUCE ÎN SONDAJE
NY TIMES, CONTRA LUI BIDEN
ELECTRIC CASTLE TE PROVOACĂ
PROTESTE DE AMPLOARE ÎN GERMANIA
ATENȚIE DACĂ MERGI ÎN GRECIA!

Sunt destul de extenuată acum, dar vreau doar să le mulțumesc din nou tuturor pentru că m-au ajutat să trec peste momentele foarte dificile din acel meci”, a declarat Răducanu după victorie.

Este incredibil de dificil când joci cu cineva care este atât de în formă ca Jessica. Vreau să spun că a venit după un parcurs excelent la Berlin și fără îndoială că se simte încrezătoare pe teren. Dar sunt foarte mulțumită de modul în care am reușit să ies din niște situații foarte dificile și sincer, nu am crezut că aș fi caapabilă să ies din ele, așa că aș spune că acest meci este unul dintre cele mai semnificative pentru mine. Cred că am trecut prin niște lucruri și să le depășesc a fost foarte frumos”.

Americanca, care a câștigat titlul WTA de la Berlin săptămâna trecută, a părut că deține controlul la începutul meciului, după două break-uri, când a deschis un avantaj de 4-1. Totuși, Răducanu a revenit și a egalat la 4-4, pentru ca apoi să-și vadă din nou serviciul șubrezit, Pegula încheind primul set.

Citește și