• Răducanu a urcat din nou pe locul 165 mondial după ce a ajuns în semifinalele Rothesay Open de la Nottingham în weekend.
  • Ea va accepta un wildcard pentru a salva un turneu la care ar fi putut participa folosind clasamentul ei de protecție.
  • Câștigătoarea de patru ori de Grand Slam, Osaka, se va întoarce la Wimbledon pentru prima dată din 2019 după Covid.

Campioanele de Grand Slam Emma Răducanu, Naomi Osaka și Caroline Wozniacki au primit toate wildcard-uri la Wimbledon dar nu au fost date pentru Simona Halep și Dominic Thiem.

All England Club a anunțat astăzi 14 wildcard-uri, toate cele șapte din partea masculină fiind destinate jucătorilor britanici, deci Dominic Thiem nu a fost invitat să joace în ultimul său sezon.

Răducanu a urcat din nou pe locul 165 mondial după ce a ajuns în semifinalele Rothesay Open de la Nottingham în weekend. Ea va accepta un wildcard pentru a salva un turneu la care ar fi putut participa folosind clasamentul ei de protecție.

Recomandări

JOE BIDEN NU RENUNȚĂ
SCHIMBĂRILE CLIMATICE FAC RAVAGII
CE SPUNE TIMBERLAKE DESPRE ARESTARE
EXTREMA DREAPTĂ SĂRBĂTOREȘTE
BANNON: „ARMATA MAGA ESTE PREGĂTITĂ”
PUBLICUL NU A FOST PREA ÎNCÂNTAT DE SZA

Câștigătoarea de patru ori de Grand Slam, Osaka, se va întoarce la Wimbledon pentru prima dată din 2019 după Covid, accidentări și de când a devenit mamă. Japoneza nr. 1 a avut un punct de meci împotriva nr. 1 mondial Iga Swiatek la Openul Francez.

Wozniacki a jucat primul ei meci pe iarbă de la Wimbledon în 2019, la Rothesay Classic din Birmingham, săptămâna aceasta. Daneza s-a retras în ianuarie 2020 și a avut doi copii înainte de a reveni la tenis în iunie anul trecut.

Citește și